מצמרר באשקלון: קשישה בת 84 נמצאה במצב היפותרמיה

אישה בת 84 מאשקלון סבלה מהיפותרמיה ופונתה לברזילי אילוסטרציה , צילום: דוברות מד"א

אישה בת 84 במצב בינוני עם היפותרמיה באשקלון: מד"א קוראים לציבור להגביר ערנות בימי החורף הקרים

חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי לאישה בת 84 שנמצאה הבוקר (ראשון) בדירתה באשקלון כשהיא סובלת מהיפותרמיה. האישה פונתה במצב בינוני לבית הרפואה ברזילי.

מוקד מד"א מרחב לכיש קיבל בשעה 09:00 דיווח על האישה, שנמצאה שכובה על רצפת דירתה. בני משפחה וחברים סיפרו כי הקשר האחרון עמה היה יומיים לפני האירוע. כאשר הגיעו לבדוק את שלומה, הבינו כי היא חשה ברע והזעיקו את מד"א.

פראמדיק מד"א, יהודה אביבי, שהיה בזירה, סיפר: "הובילו אותנו לדירה וראינו אישה בת 84 שכובה על הרצפה כשהיא בהכרה וקרה מאוד למגע. סיפרו לנו שהקשר האחרון איתה היה שלשום. כשהגיעו לוודא את שלומה, הבינו כי היא חשה ברע והתקשרו מיד למוקד 101 של מד"א. ביצענו בדיקות רפואיות והבנו כי היא סובלת מהיפותרמיה, עטפנו אותה בשמיכות חימום, חיממנו אותה ואת האמבולנס תוך כדי מתן טיפול תרופתי ופינינו אותה בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבה בינוני."

קריאה לציבור: הגבירו ערנות לקשישים בימי החורף

במד"א פונים לציבור, במיוחד בימי החורף הקרים הללו, ליצור קשר בכל יום עם בני המשפחה, שכנים, חולים וקשישים המתגוררים לבדם ולוודא שמצבם טוב ואינם זקוקים לעזרה.

שדרות, אופקים ונתיבות שוב על המפה – הרכבות חוזרות

אישה בת 84 מאשקלון סבלה מהיפותרמיה ופונתה לברזיליאילוסטרציה , צילום: דוברות מד"א
אישה בת 84 מאשקלון סבלה מהיפותרמיה ופונתה לברזילי
אילוסטרציה , צילום: דוברות מד"א

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן