חברת החשמל מזהירה – הימנעו ממגע עם חוטי חשמל קרועים בעקבות הסערה

עצים שקרסו על כבלי חשמל צילום: חברת החשמל לישראל

חברת החשמל מזהירה: רוחות עזות עלולות לגרום לקריעת חוטי חשמל – התקרבות עלולה להיות קטלנית. הציבור מתבקש לדווח מיד למוקד 103 ולהימנע מסכנת התחשמלות

חברת החשמל לישראל קוראת לציבור לגלות עירנות ולהימנע מכל מגע עם חוטי חשמל קרועים, בעקבות מזג האוויר הסוער והרוחות העזות שפוקדות את האזור בימים האחרונים. החברה מזהירה כי בשל פגיעת חפצים שעפים ברוח, קיים סיכון לקריעת חוטי חשמל, מה שעלול להוביל לאירועים מסכני חיים.

במקרה של חוט חשמל קרוע, ההנחיה היא להתרחק מיד מהמקום ולהודיע ללא דיחוי למוקד 103 של חברת החשמל או למוקד המשטרה בטלפון 100. החברה מדגישה כי התקרבות לחוטים קרועים עלולה לגרום להתחשמלות מסכנת חיים.

בנוסף לאזהרה מפני חוטים קרועים, חברת החשמל קוראת לתושבים לוודא כי חפצים רופפים בגינות, מרפסות או חצרות מקובעים היטב, כדי למנוע סכנה של פגיעות ישירות ברשת החשמל.

צוותי החברה פרוסים בשטח וערוכים לטפל במהירות בכל תקלה על מנת להחזיר את אספקת החשמל לסדרה.

לרשות הציבור עומדים מספר ערוצים לקבלת מידע ולדיווח על תקלות:  ווטסאפ 055-7000103, אפליקציה ,אתר האינטרנט , מוקד טלפוני 103 ודף הפייסבוק.

בלי תרופות וללא עלות: הטיפול החדשני בפוסט-טראומה שמשנה חיים

עצים שקרסו על כבלי חשמלצילום: חברת החשמל לישראל
עצים שקרסו על כבלי חשמל
צילום: חברת החשמל לישראל
עצים שקרסו על כבלי חשמלצילום: חברת החשמל לישראל
עצים שקרסו על כבלי חשמל
צילום: חברת החשמל לישראל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן