- ראשי » חדשות אשקלון » המתכון לשבת: דג סלומון עם בטטות בציפוי סילן – אתי בן לולו מאשקלון מדגמת את שולחן השבת:
המתכון השבועי, הפעם: דג סלומון בתנור עם בטטות בציפוי סילן.
אתי בן לולו:
מערבבים בקערה שמן זית שום קצוץ רוזמרין מלח פלפל שחור.
טובלים את הדג בקערה ועוטפים בנייר כסף .
בצד מפזרים בטטות פרוסות בציפוי סילן.
מכניסים לתנור ל 18 דקות.
בתאבון!
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם *
אימייל *
אתר
שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
כלי נגישות