המתכון לשבת: דג סלומון עם בטטות בציפוי סילן – אתי בן לולו מאשקלון מדגמת את שולחן השבת:

המתכון השבועי, הפעם: ​דג סלומון בתנור עם בטטות בציפוי סילן.

אתי בן לולו:

מערבבים בקערה שמן זית שום קצוץ רוזמרין  מלח פלפל שחור.

טובלים את הדג בקערה ועוטפים בנייר כסף .

בצד מפזרים בטטות פרוסות בציפוי סילן.

מכניסים לתנור ל 18 דקות.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן