תקיפת הקשישה בספסל באשקלון: פרטים חדשים, התוקף עבריין משוחרר

ניידת טיפול נמרץ וניידת משטרה בכניסה למיון במרכז הרפואי ברזילי. צילום: אודי דוד בן דוד

תקיפת הקשישה באשקלון: המשטרה עצרה חשוד בתוך זמן קצר

ניידת טיפול נמרץ וניידת משטרה בכניסה למיון במרכז הרפואי ברזילי. צילום: אודי דוד בן דוד
צילום אילוסטרציה: אודי דוד בן דוד

תגובה מהירה של שוטרי תחנת אשקלון הובילה למעצרו של עבריין משוחרר, החשוד בתקיפת קשישה ובניסיון לשדוד אותה אמש ברחוב בעיר.

באנר העתיד עיריית אשקלון
באנר דק יד לאחים

האירוע החל עם קבלת דיווח במוקד החירום של המשטרה על תקיפה וניסיון גניבה באשקלון. שוטרי הסיור של התחנה שהוזעקו למקום פגשו בקורבן, תושבת העיר כבת 76, כשהיא פצועה וחבולה, והעניקו לה סיוע ראשוני.

מבדיקה ראשונית של נסיבות המקרה עלה כי בזמן שהאישה ישבה על ספסל ברחוב, ניגש אליה החשוד ודרש ממנה לקבל כסף. לאחר שסירבה לבקשתו, החשוד תקף אותה, דחף אותה והיכה אותה בראשה, וכתוצאה מהעוצמה היא נפלה ארצה ונחבלה.

לקריאה נוספת:

מיד לאחר מכן ניסה החשוד לשדוד ממנה את מכשירה הסלולרי, אך נמלט מהמקום ללא הצלחה.

עם קבלת הדיווח ותיאורו של התוקף, פתחו שוטרי התחנה בפעולות סריקה וחקירה מהירות בשטח. בתוך זמן קצר הצליחו השוטרים לאתר את החשוד, עבריין משוחרר המוכר למשטרה, ועצרו אותו לחקירה. החשוד הועבר ישירות לתחנת המשטרה באשקלון לצורך המשך חקירתו ובחינת הבאתו בפני שופט להארכת מעצר.

מפקד תחנת אשקלון, סנ"צ אלדד אלישיב, התייחס לחומרת המקרה ומסר: "פגיעה באזרחים ותיקים היא מעשה חמור ומקומם, ואנו רואים בחומרה כל גילוי של אלימות כלפי חסרי ישע. שוטרי התחנה פעלו במהירות ובנחישות לאיתור החשוד ומעצרו, ונמשיך לפעול ללא פשרות נגד כל מי שפוגע בביטחון הציבור ובשלומם של תושבי העיר".

עשוי לעניין אותך גם:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?