כל הדיווחים שישאירו אתכם מעודכנים באשקלון! הצטרפו לקבוצת עדכוני אשקלון בלחיצה כאן
למרות שרבים כבר שמחו על תיקון המחדל של חוסר העדכון, תיקון שהחזיר את אשקלון להגדרה של עיר צהובה, מסתבר שהתקנות לא יופעלו מחר בעיר אשקלון.
יכל להיות כיף לילדים לחזור ללימודים, אך מסתבר שהתקנות שאושרו היום, ייכנסו לתוקף רק מיום רביעי הקרוב.
פרק תהלים ב10 שניות לרפואת כלל החולים בעם ישראל:
פרק קי"ז: "הללו את ה' כל גויים, שבחוהו כל האומים; כי גבר עלינו חסדו ואמת ה' לעולם הללויה'"
לזכות כל עם ישראל חתימה וגמר חתימה טובה
בעקבות זאת, ההגדרה של אשקלון נותרה זהה להגדרה שהיתה ביום ראשון האחרון וגם מחר התלמידים בכיתות ה'- י' לא יוכלו להכנס לבית הספר ויידרשו ללמידה מרחוק.
שימו לב, התוכן באתר מוגן בזכויות יוצרים – העתקתם את התוכן ללא רשות בכתב ובפירוש מבעלי האתר והפצתם אותו ברשתות החברתיות/ ברוטר? פרט לכך שמדובר בגניבה ואתם עוברים על איסור חמור של גזל, אתם חשופים לתביעה.
כל הדיווחים שישאירו אתכם מעודכנים באשקלון! הצטרפו לקבוצת עדכוני אשקלון בלחיצה כאן
בהודעה שיצאה הערב ממשרד הבריאות נכתב:
משנה לע"נ הילד דוד ישראל אוחיון ז"ל – ( אבות, א'-ב' ) שמעון הצדיק היה משירי כנסת הגדולה.
הוא היה אומר, על שלשה דברים העולם עומד, על התורה ועל העבודה ועל גמילות חסדים.
" קבינט הקורונה אישר במשאל טלפוני הערב את הצעת משרד הבריאות לעדכון רשימת הרשויות המקומיות בהתאם לתכנית הרמזור.
בהצעת המחליטים שאושרה, מפורטים הרשויות והאזורים המסווגים בצבע "ירוק" ו"צהוב", לפי תכנית הרמזור, נכון לנתוני התחלואה של השבוע האחרון. באזורים אלה יתקיימו לימודי כיתות ה' עד י"ב החל מיום רביעי, ה-30.12.2020".
בעיריית אשקלון טרם יצאו עם הודעה מסודרת להורים ומומלץ לעקוב גם בבוקר כאן באשקלנייעס אחר ההנחיות הנוספות ככל שיהיו.
© התוכן באתר מוגן בזכויות יוצרים. חל איסור להעתיק / לשכתב/ לצלם את התוכן, לרבות טקסט, פרסומים, ותמונות ללא אישור מפורש בכתב מבעלי האתר.
בקרו אותנו באתרי קבוצת 'ופרצת תקשורת':
אשקלונים? גרים באשקלון? – אשקלנייעס – כל מה שקורה באשקלון: Ashkelnayes.co.il
מעניין אתכם מה קורה באשדוד? אשדודים : Ashdodim.co.il
ירושלים – ירושלמים – כל מה שקורה בבירה: Yerushalmim.co.il
אוהבים את החיים הטובים? כיף אתר צרכנות, לייף סטייל והתיירות של ישראל!