הניגון בקו הטלפון של פרץ מצרפי " הולך נגד הרוח " התברר היום כנכון מתמיד. מצרפי, יצא כמנצח הגדול לאחר שנים של סבל ושמועות קשות נגדו בכל רחבי העיר לאור המעצר המתוקשר וכתב האישום החריף שהוגש כנגדו ולבסוף נמחק הבוקר.
בשיחה שערכנו עם מצרפי הוא סיפר: אני מרגיש הקלה מאוד גדולה, אני מאוד שמח ומודה לקב"ה שהוציא את הצדק לאור, זה לא מובן מאליו, בית המשפט אמר את דברו אבל מי שאמרה את דברה ועשתה עבודה לעילא ולעילא היא עו"ד לימור רוט חזן הפרקליטה שלי, היא מדהימה ברמות. "

עוד התייחס מצרפי להתנהלות של המשטרה והפרקליטות ואמר: " אני בן אדם שלא מסתכל אחורה, אני מסתכל קדימה. אבל הייתי מצפה מהם ליותר מקצוענות ויותר חקר האמת ולא סתם להשתולל ולהרים דגל בקולי קולות ולהגיד הנה הנה ולשפוך דם. ואחר כך להגיד איי איי איי זה לא המקרה. חבל, באמת חבל ואני עובר את זה על בשרי, בטח ובטח יש עוד אנשים שחוו את זה ועברו את הדברים האלה. כתוב בתורה "וחקרת ודרשת היטב אם אמת נכון הדבר ונעשתה הנבלה הזאת בישראל " אני לא יודע אם חקרו פה, אני לא יודע אם דרשו פה, אני לא יודע אם עשו דבר שהוא אמיתי אבל בסדר אני מקבל בהכנעה את מה שהם עשו, הצדק יצא לאור, יש שופטים בבאר שבע והם שפטו ומצאו את האמת "
עו"ד לימור רוט חזן שייצגה את פרץ מצרפי בתיק מסרה: " בית המשפט המחוזי בבאר שבע הורה היום על מחיקת כתב האישום כנגד פרץ מצרפי, יושב ראש הועד המיתולוגי של חברת עשות, אדם עתיר זכויות ופעלים, אשר ניהל בגופו מאבקים משך עשרות שנים למען זכויות העובדים בעשות.
החלטת בית המשפט, מפי כבוד השופט יואל עדן, ניתנה היום לאחר תום פרשת התביעה ולאחר שהוכח שלא נפל רבב במעשיו של פרץ מצרפי. אני מברכת על החלטת בית המשפט. אין ספק שהצדק נעשה וניהול המשפט הוכיח כי אדם יכול להיאבק מאבק עיקש וללא פשרות על חפותו המלאה ולהצליח "