חברי רשימת אשקלון בתנופה הבית החברתי הודיעו הבוקר באופן רשמי על תמיכתם בתומר גלאם לראשות עיריית אשקלון.

בהודעה לתקשורת כתבו חברי הסיעה:
" בס"ד
תושבי אשקלון היקרים, פעילים, חברים ותומכי סיעת הבית החברתי.
אנו שמחים לבשר לכם על חתימת הסכם קואליציוני, עם מר תומר גלאם בו אנו מודיעים על שיתוף פעולה עימו, בבחירות הקרובות ותמיכה במועמדותו לראשות העיר.
הסכם זה נחתם עם תומר לנוכח ההכרה כי בשעה זו, נכון וראוי יותר, למען האינטרס הציבורי באשקלון שמירה על שלטון החוק, והמנהל התקין, ופעילות למען טוהר המידות, לאחד כוחות ולהביא יחדיו למיגור השחיתות.
לנגד עיני חברי הסיעה עמדה ותמיד תעמוד, העשייה למען הציבור באשקלון בכללותו ובפרט, החלשים בחברה.
ההסכם הקואליציוני עם ראש העיר בפועל, תומר גלאם, מגלם בתוכו באופן חסר תקדים, הסכמות שרובן ככולן, מעגנות את רוח הסיעה ואת ערכיה:
ערכים של שקיפות,
ערכים של טוהר מידות, קידום פרויקטים בתחום הרווחה ( מרכז לנוער בסיכון, מרכז לנפגעי אלימות ותקיפה מינית),
מיזמים בתחום החינוך (בית ספר על איזורי למקצועות הספורט ולימודי אוריינות פיננסית),
פרוייקטים לאנשים עם צרכים מיוחדים והנגשת החופים לנכים,
ובעיקר, עמידה על נקיון כפיים, ומהפכה אמיתית בדרך שבה תתנהל העיר בשנים הקרובות.
תושבי אשקלון יכולים להיות בטוחים כי חברי הסיעה יוצבו בעמדות מפתח, בהם הם ישמשו כשומרי סף וכמגיני הקופה הציבורית.
אנו, חברי הסיעה, כמו גם תושבי העיר אשקלון הרבים, התומכים בנו, מבקשים להביע אמון ולתת סיכוי להנהגה בראשות גלאם, כדי ליצור שינוי אמיתי לרווחת התושבים כולם.
כסיעה בעלת אידיאולוגיה ערכית, הנחלנו ועיגנו בהסכם הקואליציוני , את האני מאמין שלנו. קידוש ערכי השוויון והשקיפות הציבורית.
ההסכם מוצג לעיונכם בכל עת .
כעת, אנו מקווים שההסכם יהווה פתח ליצירת מציאות חדשה.
אנו נשמח אם תצטרפו אלינו. להגשים ערכים , חזון ועשייה אמיתית מתוך אהבה עצומה לעיר אשקלון.
אנו נשנה את העתיד, התחלנו כבר במשימה.
אוהבים אתכם.
בחרו בחיים, בחרו בטוב.
הצביעו תומר גלאם לראשות העיר למועצת העיר הצביעו "חי" בקלפי "