יועצת בתי ספר חמ"ד  "אור מנחם" ו"אור חיה" בנבחרת מורי המאה

מינהל החינוך הדתי החמ"ד פרסם את רשימת מורי המאה שנבחרו לשנת הלימודים תשע"ח. בין 100 המורים והמורות שנבחרו מופיעה הגב'נינט גלר– יועצת בתי ספר חב"ד אשקלון "אור מנחם" ו"אור חיה". בהודעת הבחירה נכתב: " המורים והמורות הנבחרים הם פורצי דרך ומצטיינים בהתחדשות ובהתאמת דרכי הוראה חינוכיות וערכיות".

"תפקיד היועצת בבתי הספר הינו מתן מענה אישי ופרטני למגוון נושאים לימודיים, רגשיים וחברתיים. בבתי ספר חב"ד, המנהלים והצוות רואים בעבודת החינוך שליחות של ממש על פי משנתו של הרבי מליובוויטש ומעניקים יחס אישית לכל תלמיד ומשפחה. בנוסף, הפעילות בלתי פורמאלית הנרחבת המתקיימת בבתי הספר תורמת לאווירה החיובית והמשפחתית" אומרת היועצת גב' נינט גלר. לדבריה, הבחירה משמחת ומפתיעה. תהליך הבחירה נעשה בהמלצתה של המפקחת על הייעוץ החינוכי, מפקחי בתי הספר, ומנהלי בתי הספר הרב דוד קסטנבאום והגב' חנה וולף.לימודיים, רגשיים וחברתיים. בבתי ספר חב"ד, המנהלים והצוות רואים בעבודת החינוך שליחות של ממש על פי משנתו של הרבי מליובוויטש ומעניקים יחס אישית לכל תלמיד ומשפחה. בנוסף, הפעילות בלתי פורמאלית הנרחבת המתקיימת בבתי הספר תורמת לאווירה החיובית והמשפחתית" אומרת היועצת גב' נינט גלר. לדבריה, הבחירה משמחת ומפתיעה. תהליך הבחירה נעשה בהמלצתה של המפקחת על הייעוץ החינוכי, מפקחי בתי הספר, ומנהלי בתי הספר הרב דוד קסטנבאום והגב' חנה וולף.

בנוסף, הפעילות בלתי פורמאלית הנרחבת המתקיימת בבתי הספר תורמת לאווירה החיובית והמשפחתית" אומרת היועצת גב' נינט גלר. לדבריה, הבחירה משמחת ומפתיעה. תהליך הבחירה נעשה בהמלצתה של המפקחת על הייעוץ החינוכי, מפקחי בתי הספר, ומנהלי בתי הספר הרב דוד קסטנבאום והגב' חנה וולף.

יו"ר חב"ד אשקלון הרב מנחם ליברמן שליט"א והנהלת חב"ד ברכו את גב' נינט גלר על היבחרה בין מורי המאה והביעו שמחה כי במוסדות החינוך של חב"ד הידועים בהישגיהם הלימודיים והערכיים עובדים אנשים מצוינים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן