ר' אבי מושיאשוילי הבעלים של מוסך האחים, העלה הבוקר פוסט מרגש, בו חשף כי בני משפחתו נדבקו בנגיף הקורונה.
רבים מהנדבקים בארץ לא חשפו את שמותם, והכניסו כמויות גדולות מאוד של אנשים לבידוד, רק בגלל הספק.
לעומת זאת, משפחת מושיאשוילי, משפחה ידועה ומכובדת בעיר, החליטה לחשוף את עצמה, גם על מנת להזהיר אחרים.
נציין שאשקלון מדורגת בחמש הערים עם כמות הנדבקים הגבוהה בישראל, ורבים בעיר עברו לבידוד, לאחר שפורסמו מסלולי החולים.
באשקלון יש כבר קרוב לשמונים נדבקים מדווחים, ומהמרכז הרפואי ברזילי נמסר אמש: " בבית החולים מאושפזים 26 חולים מנגיף הקורונה.
4 מצב קשה, יתר המאושפזים בשלבים שונים של מחלת ריאה, מרבית החולים בשנות החמישים עד השבעים. " בבדיקה שערכנו באשקלנייעס, עולה כי עדיין אין הטבה במצבם המאושפזים שמצבם מוגדר קשה.
כאמור, משפחת מושיאשוילי חשפה עצמה לציבור והציבור מתבקש להתפלל לרפואת בני המשפחה שנדבקו בנגיף:
מרים (מרינה) בת תמר
צחי בן מרים (מרינה)
ענבר בת נאוה
בפוסט שהעלה אב המשפחה, ר' אבי מושיאשוילי הוא עוד כתב:
" באמצע החיים פשוט הם נעצרים אשתי אובחנה כחולת קורונה ומאושפזת זה שבוע הבן שלי וכלתי גם אובחנו כחולי קורונה ונמצאים בבידוד עד העברתם לאישפוז.
העסק מרכז שירות האחים אשקלון מושבת מרגיש שעצרו לי את החיים הורידו את השלטר של החשמל אבל במדינה שלנו הכל מתנהל רגיל.
רוצים להיות מעודכנים בכל מה שקורה באשקלון בלי אפליקציה שתוקעת את המכשיר? הצטרפו לעדכוני אשקלון בלחיצה כאן
המוסדות מחייבים רגיל בלי להתחשב אין שום כיון מצד הממשלה לעזרה המצב מפחיד ומדאיג ביחד אני סגור בבידוד ולא יכול לעשות כלום מה יהיה החג מתקרב והרגשה מה יהיה ואיך יהיה מלחיץ עד מוות.
אנחנו בפתחו של חג הפסח שמסמל אחדות וחירות ולצערי החירות מאוד רחוקה כולי תפילה לבורא עולם של כל הסיוט יחלוף כמה שיותר מהר ונחזור לחיים נורמאלים אמן"